TICA Trends & Trade - Exposant - Thes Design1
TICA Trends & Trade - Exposant - Thes Design1

Thes Design

Woonaccessoires inkopen

Thes Design is een een-mans ontwerpbureau met de nadruk op interieur accessoires en meubels. Het standaard assortiment van deze exposant heeft een stoere, pure en industriële uitstraling. Door zo veel mogelijk te werken met natuurlijke materiaal eigenschappen zoals, textuur, kleur en patroon, zal geen een product het zelfde zijn. Hierdoor brengt het product een extra dimensie in het interieur. De producten kunnen en mogen dan ook een echte eye-catcher in de ruimte worden. Bij Thes Design is het ook mogelijk om producten aan te passen naar eigen wens. Hierdoor is het mogelijk om het product voor elke ruimte passend te maken. Ontdek de collectie van deze exposant in onze cash & carry.

Thes Design inkopen bij TICA Trends & Trade

Thes Design is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp