Van der Leeden Mandwerk

De verfijnde uitstraling van de producten van van der Leeden mandwerk zorgt ervoor dat jouw klant in een oogopslag de kwaliteit en ambacht herkent. De manden groothandel is gespecialiseerd in traditioneel mandwerk, (klein)meubelen en deco-items voor in en rondom het huis. De producten worden gemaakt van natuurlijke materialen en worden met veel zorg en passie geproduceerd.

Manden inkopen

Groothandel van der Leeden is sinds de oprichting in 1915 uitgegroeid tot een toonaangevend import/export-bedrijf en is gespecialiseerd in traditioneel mandwerk, meubelen en decoratieartikelen voor huis en tuin. Zoek je aanvulling op jouw collectie voor huis en tuindecoratie? Vul dan snel jouw assortiment aan met de prachtige producten van deze TICA exposant.

Van der Leeden bij TICA

Van der Leeden Maandwerk is één van de tientallen leveranciers bij TICA; met ruim 20.000 m2 cash & carry hét meest complete B2B inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij TICA. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar je de artikelen kunt vinden.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.