TICA Trends & Trade - Exposant - SpoonMoment
TICA Trends & Trade - Exposant - SpoonMoment

Spoon Moment

Geluksmoment

Maak van elke warme drank een geluksmoment en voeg dit toe aan jouw dagelijkse routine! De spoons van Spoon Moment zijn gevuld met pure Turkse dennenhoning en natuurlijke superfoods met antioxidanten. Spoon Moment voegt rust, gemak en gezondheid toe aan je leven. Het is namelijk niet meer nodig om de ingrediënten zelf te persen, aan te lengen of te bereiden. Trek het lidje van de lepel en roer 1 Spoon door 150-200 ml warme drank totdat de inhoud van de lepel is opgelost. It’s not just a spoon, feel the moment.

Family business 

Met de family business van Spoon Moment gaan ze voor het gezonder en mooier maken van de mens door het delen van natuurlijke ingrediënten en superfoods. Ze streven naar het ontwikkelen van de beste gemaksproducten om jouw leven een stukje makkelijker te maken. Na maandenlang testen en proeven zijn er 3 perfecte smaken met honing & superfoods ontstaan: Matcha, Curcuma en Ginger. Good to know: De lepels zijn gemaakt van suikerriet en daarmee volledig biobased.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.