The Go Round Trading

Interieurartikelen inkopen  

Goround Interior is een interieurlabel dat voortdurend nieuwe producten ontwerpt en ontwikkelt die voor elk interieur geschikt zijn. Het kleurenpallet dat je voornamelijk terug ziet zijn comfy basics en lichte naturellen afgewisseld met kleurrijke dessins en toffe grafische prints. Dit geeft het assortiment de herkenbare en unieke Goround touch. De producten worden gemaakt met veel precisie, zijn van hoge kwaliteit en hebben een eerlijk prijskaartje. De stijl van Goround Interior kan worden omschreven als: Beachy, comfortabel en laidback living 

Goround Interior inkopen bij TICA  

Wanneer je de cash & carry van TICA inloopt valt de prachtige stand van Goround meteen op! De collecties zijn uniek en blijven constant wisselen waardoor je bij elk bezoek weer nieuwe toffe producten kan ontdekken. De producten van deze leverancier zijn makkelijk toepasbaar in ieder interieur en goed te combineren met collecties van de meer dan 180 leveranciers bij b2b inkoopcentrum TICA. 

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp