J-Line by Jolipa - TICA Trends & Trade - Rusty Jungle
J-line

J-line Pleasure of Living

Woonaccessoires inkopen bij J-line

Twee keer per jaar presenteert J-line by Jolipa een volledig nieuwe collectie bij TICA. Een lente-zomer collectie en een herst-winter collectie die bestaat uit meubels, woondecoratie, verlichting, tuinartikelen en nog veel meer! De collectie is enorm divers en gebaseerd op de laatste trends. Jolipa werkt nauw samen met verschillende trendwatchers om zo in te spelen op de komende trends op het gebied van interieur.

J-line by Jolipa

Meubel groothandel Jolipa is een familiebedrijf dat is opgericht in 1978. De kracht van het merk is de familieband die de vrijheid geeft om eigen smaak, intuïtie en gevoel te volgen. De familie reist de hele wereld over op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hieruit is hun eigen merk J-line geboren. Door de passie voor decoratie en interieuraccessoires is J-line uitgegroeid tot een waar begrip binnen de decoratiebranche en voeren ze hun producten uit naar meer dan 100 verschillende landen. Je bent bij J-line aan het juiste adres voor inspiratie en een enorme, unieke en uitgebreide collectie woonaccessoires die voor elke woonstijl toepasbaar is.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp