B-cause

Duurzame leren producten inkopen

Groothandel B-cause is ontstaan vanuit een productiebedrijf in trendy leren riemen voor dames en heren. Later zijn ze begonnen met het ontwikkelen van horeca accessoires zoals: onderzetters en barbecue schorten voor bestaande relaties. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig merk dat uiterst duurzame “home and living” producten verkoopt van de mooiste leersoorten. Deze exposant staat nooit stil en is altijd op zoek vernieuwing en uitbreiding van de collectie. Vazen van Italiaans nerfleer met waterdichte binnenpot, handgrepen, plankendragers en verschillende soorten waxine/kaars houders zijn enkele voorbeelden uit het unieke leerassortiment dat je terugvind in de stand bij TICA.

B-cause inkopen bij TICA

Je shopt de prachtige leercollectie van B-cause bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Bij TICA vind je meer dan 180 verschillende exposanten die hun home, gift, garden, food, fashion en lifestyle collectie presenteren in de cash & carry van maar liefst 20.000 m2. Meld je aan als klant en ontdek de vele inkoopvoordelen en laat je inspireren door de inspirerende stylingpunten en toffe collecties van de exposanten.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.