Imbarro Home & Fashion B.V.

Interieur- en modeaccessoires inkopen

Imbarro is een Nederlandse groothandel in unieke interieur- en modeaccessoires. Sinds 1993 ontwerpen en designen ze de mooiste collectie volgens de laatste trends maar met de kenmerkende Imbarro prints en kleuren. De producten worden gemaakt met respect voor het milieu, arbeidsomstandigheden van de medewerkers en de consument. Deze exposant brengt minimaal twee keer per jaar met liefde en aandacht een collectie op de markt, die uitstekend mixt en matcht. Het merk wil kleur aan het leven geven en ze staan dan ook bekend om de mooie, vrolijke en kleurrijke printdesigns die sieren op de producten als zachte velours kussens, vloerkleden, plaids, pannenlappen, keukendoeken, kimono’s, tassen pouches en shawls.

Imbarro inkopen bij TICA

Je shopt de unieke collectie kleurrijke interieur- en modeaccessoires van Imbarro bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Laat je in inspireren in de cash & carry van meer dan 20.000 m2 en ontdek de inspirerende stylingpunten en toffe collecties van meer dan 180 verschillende exposanten bij TICA. Al deze exposanten hebben hun eigen stand waar ze hun collectie home, gift, garden, food, fashion en lifestyleartikelen presenteren. Je rekent bij een centrale kassa af en ontvangt een overzichtelijk factuur. Meld je nu aan als klant en ontdek de vele inkoopvoordelen.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp