Imhof & Stevens - exposant - TICA Trends & Trade
Imhof & Stevens

Imhof & Stevens

Beelden en decoratie

Imhof & Stevens is een groothandel in beelden en decoratie. Gedurende de jaren hebben ze  veel ervaring op gedaan met beelden in aardewerk, beton, polytstone, clayfibre polyresin en polyester waarmee zij zich onderscheiden op de rest van de markt. Word nu klant en ontdek het assortiment bij TICA in de cash & carry.

Imhof & Stevens inkopen bij TICA Trends & Trade 

Imhof & Stevens is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.