Goldbach Geschenkartikel

Goldbach Geschenkartikel

Seizoensgebonden geschenkartikelen inkopen

Goldbach Geschenkartikel is een van origine Duitse groothandel in cadeauartikelen, trendartikelen, decoraties, meubels en nog veel meer. Deze exposant verrast jouw ieder seizoen met een nieuwe collectie unieke woonaccessoires en geschenken om jou collectie compleet te maken. De collecties zijn kleurrijk, traditioneel en geïnspireerd op de verschillende seizoenen. Het familiebedrijf Goldbach bestaat al meer dan 50 jaar en ze zijn nog lang niet van plan om te stoppen.

Goldbach Geschenkartikel GmbH inkopen bij TICA

Shop de seizoensgebonden geschenkartikelen van Goldbach Geschenkartikel GmbH bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. De producten van deze exposant zijn perfect om jouw collectie woonaccessoires compleet te maken. In de stand vind je ieder seizoen weer verassende nieuwe collecties die je niet mag missen. Ontdek de collectie van Goldbach en 180 andere exposanten bij TICA en laat je inspireren. Bij TICA kun je per stuk inkopen, heb je geen minimale besteding en reken je af bij een centrale kassa, wat wil je nog meer als professionele inkoper? Meld je nu aan als klant en ontdek alle inkoopvoordelen en inspirerende styling.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!