Special Cosmetics

Duurzaam en focus op kwaliteit 

Bij Special Cosmetics BV worden hoogwaardige make-up, huidverzorgingsproducten, bad- en bodyverzorgingsproducten, en home care producten verkocht onder de merknamen Make-up Studio, TYRO Cosmetics en Visign Nature. Visign Nature is een merk dat streeft naar een duurzame wereld zonder concessies te doen aan een prachtig design. Het is ontwikkeld met volledige aandacht voor duurzaamheid, en legt de nadruk op kwaliteit, design en geurbeleving. Het assortiment van Visign Nature bestaat uit drie geurlijnen die een complete ervaring bieden.

About Visign Nature:

Bij Visign Nature gaat het erom je de producten te bieden waarvan je houdt, zonder de ingrediënten die je niet wilt. De formules zijn vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën, ethanolamine, cyclische siliconen, PEG’s en microplastics. Naast het streven naar transparantie van de ingrediënten is Visign Nature ook toegewijd aan duurzaamheid. De verpakkingen zijn volledig recyclebaar en gemaakt op basis van suikerriet. 

Bovendien begrijpt Visign het belang van effectieve merchandising. Daarom bieden ze diverse displays en schappenplannen aan die aansluiten bij de retailbehoeften. Met Visign Nature kun je opvallende productpresentaties creëren die klanten aantrekken en de schoonheid van ons assortiment laten zien.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp