Toplicht Verlichting
Toplicht Verlichting

Toplicht Verlichting

Prikkelt, verrast, staat voor kwaliteit en originaliteit!

Toplicht Verlichting is een familie bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in het produceren van Nederlandse, handgemaakte lampenkappen en ontwerpen van verlichtingsarmaturen.Voor de collectie lampenkappen & kussens zijn ze continue op zoek naar nieuwe stoffen en materialen. Alle lampenkappen worden in hun eigen atelier in Vinkenveen vervaardigd door hun eigen ervaren kappen makers.

Ze volgen de trend en door hun grote netwerk kunnen ze vrijwel aan elke vraag voldoen. Toplicht Verlichting heeft de mogelijkheid snel in te spelen op vernieuwing in hun collectie lampenkappen, maar vergeten absoluut niet een mooie basis collectie neer te zetten.

Toplicht houdt zich, naast het produceren van lampenkappen, ook bezig met het ontwikkelen van geheel nieuwe armaturen. Vanuit een creatieve invalshoek worden gedurfde ontwerpen uitgewerkt tot unieke lampen. De collectie wisselt regelmatig en ze zijn dus een goede partner voor de creatieve detaillist of groothandel. Toplicht prikkelt, verrast, staat voor kwaliteit en originaliteit!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp