BSIK groothandel

BSIK

Decoratie artikelen inkopen

BSIK is store supplier van tasty deco waar je blij van wordt. Met een breed, kleurrijk assortiment onderscheidt deze decoratie en cadeau groothandel zich van de massa. Van seizoensartikelen, kleine meubels tot tijdloze serviezen en niet te vergeten, de plantenpotten. Merken die je bij deze groothandel in de stand kunt vinden zijn onder andere Mica, Casa Vivante en House of Seasons. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel de stand van de decoratiegroothandel in TICA Aalsmeer en Venlo!

BSIK inkopen bij TICA

De decoratie en cadeau groothandel is een van de vele exposanten bij TICA, hét inkoopcentrum voor professionals in de fashion en lifestyle. Door het enorme aanbod in home-, gift- en garden producten vind jij hier gegarandeerd waar je naar op zoek bent! Meer dan 300 merken presenteren bij TICA Trends & Trade ruim 500.000 artikelen. Meld je snel aan als klant en ontdek het assortiment van BSIK.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!