TICA Trends & Trade - Exposant - Gerry's Garden
TICA Trends & Trade - Exposant - Gerry's Garden

Gerry’s Garden

Breed outdoor assortiment 

In het assortiment van Gerry’s Garden vind je voor iedere tuin het geschikte product. Of het nu om kleurrijke potten of vazen gaat of rustieke Boeddhabeelden. Daarnaast kun je ook bij deze exposant ook terecht voor woonaccessoires zoals fotolijstjes en etagères. De tuindecoratie heeft een licht versleten look door een rustieke ‘roest’ uitstraling.

Gerry’s Garden inkopen bij TICA Trends & Trade 

Gerry’s Garden is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.