TICA Trends & Trade - Exposant - Dutch Decor
TICA Trends & Trade_Exposant_rogon

Rogon Products B.V.

Trendy textielfashion

Rogon, drie decennia lang een pionier in betaalbare en trendy textielfashion, verrijkt met kleur en warmte elk interieur onder de vlag van ‘Dutch Decor’ en ‘Hoii’. Als Brabants familiebedrijf, doordrenkt van liefde voor textiel, transformeert Rogon niet alleen woonstijlen maar verhoogt ook het huishoudelijk comfort. Hun assortiment, een woontextiel pionier, definieert passie en toewijding, waarvan de nalatenschap straalt in de interieurwereld.

Dutch Decor: Pioniers in Woontextiel

Al sinds 1994 domineert Dutch Decor de markt van sierkussens, transformeert elk huis met kwaliteitsvolle plaids en betaalbare collecties die passen bij elke stijl en budget. Hun jaarlijkse seizoensgebonden collecties, gebaseerd op diverse stijlgroepen, verrassen zowel retailers als consumenten met nieuwe interieurtrends.

Hoii: Thuiskomen in Luxe

Hoii, opgericht in 2021, belichaamt luxe en comfort met sierkussens die een gevoel van verwennerij in huis brengen. Geworteld in de textielpassie van Rogon Products B.V., ademen hun collecties warmte, gezelligheid en kwaliteit uit, geïnspireerd door wereldwijde reizen en culturen. Met hoogwaardige stoffen en handgemaakte afwerkingen creëert Hoii een oase van comfort, waardoor elk huis een warm toevluchtsoord wordt.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp