TICA Trends & Trade - Exposant - NOOX City Kids
TICA Trends & Trade - Exposant - NOOX City Kids

NOOX City Kids

Originele kinderproducten

Bij NOOX City Kids maken ze originele kinderproducten geïnspireerd op de stad. Ze bedenken, ontwerpen en produceren alles zelf. Wist je dat hun producten volgens de fairtrade principes van 100% zachte, katoenen restmaterialen in Bangladesh gemaakt worden? Zo heb jij een mooi product en de vrouwen die aan de producten werken een beter bestaan! Kijk je even rond? Grote kans dat ‘jouw’ stad er tussen zit of dat je slaagt in de ‘hello city’ of ‘hello world collectie’!

De schattige collectie voor de allerkleinsten!

Van comfortabele rompers en zachte babymutsjes tot kleurrijke boekjes, knuffelige soft toys en leuke puzzels, ze hebben alles wat je nodig hebt voor het geluk van de kleintjes. De rompers zijn stijlvol en praktisch, perfect voor dagelijkse avonturen. De babymutsjes houden hun hoofdjes warm en zien er ook nog eens superschattig uit. De soft toys zijn ideaal om mee te knuffelen en troost te bieden. Ontdek nu de geweldige collectie en verwen jouw kleintje!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp