Colours & Green

Zijden bloemen en planten inkopen 

Colours & Green is een groothandel en importeur van hoogwaardige zijden bloemen en planten. Ze zijn gevestigd in het hart van de Nederlandse bloemenwereld waar de meest bijzondere bloemen en planten voorbijkomen van over de hele wereld. De bloemen groothandel haalt hier zijn inspiratie vandaag om de mooiste collecties samen te stellen van hoogwaardige zijden bloemen en planten die niet van echt te onderscheiden zijn.

De collecties bestaan uit de meest uiteenlopende kleuren, vormen en details en zijn gemaakt van de mooiste materialen. Deze exposant werkt nauw samen met verschillende leveranciers om de meest natuurgetrouwe ontwerpen en bewerkingen van uitermate kwaliteit te kunnen bieden. Het gehele jaar door blijft de bloemen groothandel je verrassen met steeds weer vernieuwende collecties, geïnspireerd door het beste dat de natuur te bieden heeft.    

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.