Colours & Green

Zijden bloemen en planten inkopen 

Colours & Green is een groothandel en importeur van hoogwaardige zijden bloemen en planten. Ze zijn gevestigd in het hart van de Nederlandse bloemenwereld waar de meest bijzondere bloemen en planten voorbijkomen van over de hele wereld. De bloemen groothandel haalt hier zijn inspiratie vandaag om de mooiste collecties samen te stellen van hoogwaardige zijden bloemen en planten die niet van echt te onderscheiden zijn.

De collecties bestaan uit de meest uiteenlopende kleuren, vormen en details en zijn gemaakt van de mooiste materialen. Deze exposant werkt nauw samen met verschillende leveranciers om de meest natuurgetrouwe ontwerpen en bewerkingen van uitermate kwaliteit te kunnen bieden. Het gehele jaar door blijft de bloemen groothandel je verrassen met steeds weer vernieuwende collecties, geïnspireerd door het beste dat de natuur te bieden heeft.    

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp