TICA Trends & Trade - Exposant - De Weldaad

De Weldaad Authentic Interior

Interieurgroothandel De weldaad

Interieurgroothandel De weldaad is een van origine Amsterdams bedrijf opgericht door Mirjam VerheijkeMirjam ontwerpt en ontwikkeld de producten zelf en verhandeld deze aan bedrijven in binnen en buitenland. Deze producten vult zij aan met unieke en authentieke producten uit India en Hongarije. Ben je op zoek naar unieke producten met een bijzondere herkomst en een eigen verhaal? Neem dan zeker een kijkje bij De weldaad bij TICA.  

Bij De weldaad vind je een uitgebreide collectie aan creatieve ideeën en producten voor de inrichting van je huis. De woonaccessoires hebben een tijdloos design en zijn handgemaakt met traditionele technieken en natuurlijke materialen. De weldaad combineert home & lifestyle met vintageDe collectie bestaat uit: meubels, stoelen en krukken, tafels, kasten, vazen en glaswerkknoppen en haken, kaarsen en kandelaren, spiegels, decoratie, vintage, kussens, plaids, vloerkleden en tot slot tassen en manden 

De weldaad Authentic Interior bij TICA 

Groothandel De weldaad is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van De weldaad in de roze hal op locatie B3 bij TICA. 

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.