TICA Trends & Trade - Exposant - De Weldaad

De Weldaad Authentic Interior

Interieurgroothandel De weldaad

Interieurgroothandel De weldaad is een van origine Amsterdams bedrijf opgericht door Mirjam VerheijkeMirjam ontwerpt en ontwikkeld de producten zelf en verhandeld deze aan bedrijven in binnen en buitenland. Deze producten vult zij aan met unieke en authentieke producten uit India en Hongarije. Ben je op zoek naar unieke producten met een bijzondere herkomst en een eigen verhaal? Neem dan zeker een kijkje bij De weldaad bij TICA.  

Bij De weldaad vind je een uitgebreide collectie aan creatieve ideeën en producten voor de inrichting van je huis. De woonaccessoires hebben een tijdloos design en zijn handgemaakt met traditionele technieken en natuurlijke materialen. De weldaad combineert home & lifestyle met vintageDe collectie bestaat uit: meubels, stoelen en krukken, tafels, kasten, vazen en glaswerkknoppen en haken, kaarsen en kandelaren, spiegels, decoratie, vintage, kussens, plaids, vloerkleden en tot slot tassen en manden 

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp