TICA Trends & Trade - Exposant - il Limone6
TICA Trends & Trade - Exposant - il Limone

Il Limone

Italiaanse premium koffie inkopen

Benvenuti a il Limone! Il Limone is importeur van koffie- en theeproducten van Italiaanse premium merken met de daarbij behorende kwaliteit. Voor het gehele koffieconcept, van A tot Z, kun je bij deze exposant terecht! Maar, niet alleen (fairtrade) koffie, maar ook wijn en thee behoren tot het assortiment. Vul je collectie aan en verras je klanten eens met Italiaanse delicatessen. Een mooi moment voor persoonlijk klantcontact!

Il Limone inkopen bij TICA Trends & Trade

Il Limone is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.