Eichholtz - TICA Trends & Trade

Eichholtz

Luxe interieurartikelen 

Eichholtz is internationaal bekend als high-end merk in de interieurbranche. Het merk is uitgegroeid tot een van s ’werelds meest gerenommeerde groothandels in luxe designmeubilair, verlichting en accessoires. De collectie van Eichholtz is gebaseerd op oosters, luxe antiek en altijd van hoogwaardige kwaliteit. Ze maken gebruik van de beste en tevens duurzaamste materialen en luxe details om de echte Eichholz look en feel aan de producten te geven. Ben je op zoek naar inspiratie en woondecoratie die je met vele andere woonstijlen kunt combineren? Bezoek dan zeker de stand van deze interieur groothandel bij TICA.

Eichholtz bij TICA  

Dit Nederlandse luxe designmerk heeft een sfeervolle showroom bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Je herkent de stand van Echholtz aan de luxe, modern chique en glamoureuze collecties waarmee zij zich onderscheiden van andere groothandels in de cash & carry. De premium artikelen van deze leverancier zijn opvallend in ieder interieur. Van banken, stoelen en salontafels tot luxe kussens, lampen, tuindecoratie en many more je vind het in de stand van Eichholtz bij TICA!

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.