Home Society - exposant - TICA Trends & Trade

Home Society

Kaarsen en interieurdecoraties inkopen  

Bij Home Society kun je terecht voor een uitgebreide collectie kaarsen. De kaarsen van deze exposant zijn met de grootste aandacht ontwikkeld en van de beste kwaliteit. Voor elk seizoen of gelegenheid. Altijd up-to-date met de leukste designs en kleuren voor elke stemming of sfeer. De kaarsen hebben lange brandtijden en zijn door en door gekleurd. Verder heeft Home Society een uitgebreide collectie interieurdecoraties zoals mooie kandelaars, hurricanes, lantaarns, cosy plaids en kussentjes. Elk seizoen heeft zijn passende assortiment. Decoratieve kerstitems en vrolijke paasdecoraties om je huis in een gezellige sfeer om te toveren.   

Bridgewater Candles  

En wat ruikt het heerlijk bij Home Society. De Bridgewater geurkaarsen uit de USA zijn de beste in hun soort en staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De geurkaarsen zijn gemaakt van een mix van sojawas en men gebruikt katoenen lonten voor een schone optimale verbranding en een heerlijke geurverspreiding. Een team van gespecialiseerde parfumeurs maakt en selecteert de beste geuren voor de collectie, zodat jij de meest verfijnde parfums voor je huis krijgt. De Bridgewater Collectie heeft meer dan 30 verschillende geuren en is verkrijgbaar in geurkaarsen, geursachets, kamersprays geurstokjes en geur wax. 

Notes Interior Perfume 

De Notes interior perfume collectie is met veel liefde gecreëerd in het eigen geurlaboratorium en wordt geproduceerd in de VS. De selectie is verkrijgbaar in 12 heerlijke geuren en de uitstraling is modern, luxe en stijlvol. Exclusieve, hoogwaardige producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!