TICA Trends & Trade - Exposant - Liet & Joliet
TICA Trends & Trade - Exposant - Liet & Joliet

Liet & Joliet

Gift- en lifestylemerk

Liet & Joliet is een gift- en lifestylemerk opgericht en vernoemd naar Jolita en Lita, moeder en dochter. Het idee achter Liet&Joliet is de kleine dingen in het leven speciaal maken, van verzorging tot styling. Hun motto? Get up and celebrate, blijf niet hangen in de negativiteit en maak gewoon van alles in het leven iets moois.
Bij TICA Concept Store Venlo en TICA Aalsmeer biedt deze exposant een aanbod in leuke kleine gifts zoals, modeaccessoires, sieraden, haaraccessoires en wellness producten.

Liet & Joliet inkopen bij TICA Trends & Trade

Liet & Joliet is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp