atrium tica

Verkopen bij TICA

Maandelijks verwelkomen we bij TICA Trends & Trade bekende, gevestigde merknamen maar ook kleinere, upcoming startups. Stuk voor stuk met een goed verhaal én inspirerende collectie. Ben jij importeur of fabrikant en wil je jouw unieke merk verkopen aan duizenden (internationale) wederverkopers en professionele eindgebruikers? Dan verwelkomen we je graag als merk in onze TICA-vestigingen.

Laat je bedrijf groeien

Laat professionele eindgebruikers en wedeverkopers in aanmerking komen met jouw merk.

Volledige ontzorging

Profiteer bij TICA van onze exposantenservice waardoor jij nauwelijks hoeft om te kijken naar jouw stand.

Bereik een groter publiek

Verkrijg ook online meer naamsbekenheid door de promotie die TICA biedt via marketingcampagnes.

De Europese inkooppartner

We vinden het belangrijk dat het aanbod bij TICA altijd uiteenlopend én actueel is. Op die manier zorgen wij er al jaren voor dat onze tienduizenden (internationale) TICA-members blijven terugkomen. We spelen in op trends, houden de schommelingen van de markt in de gaten en zien daardoor, al ruim 25 jaar, kansen om als dynamische marktplaats de connectie tussen aanbieder en afnemer op een inspirerende manier te faciliteren. Zo is het altijd geweest en het is precies de kracht van TICA.

In the spotlight

In de spotlight - Kersten

In de spotlight MrsBLOOM

Pole to pole

Aanmelden als verkoper bij TICA

Fill out my online form.

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als we je als een waardevolle toevoeging zien nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek op een van onze locaties. Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we de voorwaarden en lopen we samen een rondje door de vestiging. Ongeveer een maand na akkoord over het contract, het invoeren van de data en het klaarmaken van jouw nieuwe shop-in-shop, kun je bij ons beginnen.

Jaarlijks verwelkomen we tienduizenden (internationale) TICA-members met een zakelijk inkoopdoel in onze vestigingen. Het enorme aanbod is dan ook afgestemd op professionele wedeverkopers en eindgebruikers in de home-, gift- , garden- fashion en lifestylebranche. Met meer dan 300 toonaangevende merken, die hun collecties in shop-in-shops presenteren, vinden TICA-members hier gegarandeerd unieke items voor hun winkel-, webshopassortiment of stylingklus. Om de kwaliteit van onze bezoekers te borgen, hanteren we een toelatingsbeleid.

TICA heeft drie vestigingen. Een cash & carry in Aalsmeer, in Venlo én een Concept Store in Venlo. Lees hier meer informatie over de vestigingen.

Elke nieuwe exposant dient de standservice van TICA af te nemen. De standservice wordt verzorgd door het ervaren team van House Your Brands. Zij zorgen er dagelijks voor dat jouw stand er mooi en schoon bij staat, producten aangevuld en artikelen geprijsd zijn. Daarnaast is het mogelijk om – op aanvraag – het Visual Merchandise team in te schakelen. Er wordt dan, vanuit commercieel oogpunt, gekeken naar o.a. de indeling, presentatie en sfeer van de stand. Alle verbeterpunten brengen zij helder in kaart. Met de juiste optimalisaties kan het koopgedrag van een TICA-member namelijk positief beïnvloed worden.

Nee, dat is niet verplicht. Zowel eenmanszaken als vennootschappen zijn welkom, zolang ze een geldig KVK-nummer hebben.

Nee, er is geen vastgesteld aantal producten dat je moet verkopen. Elke exposant is welkom, ongeacht het assortiment, zolang wij van mening zijn dat het product interessant is en een toegevoegde waarde biedt voor de professionele inkopers bij TICA.

Aan iedere nieuwe exposant wordt gevraagd om beeldmateriaal en informatie aan te leveren. Hiermee wordt een specifieke merkenpagina aangemaakt. Vervolgens wordt het nieuwe merk uitgelicht op o.a. social media. Mochten een exposant daarna nog meer exposure willen (of tijdens een specifieke periode), kan er naar het marketingmenu gevraagd worden via communicatie@tica.nl.