Only Natural - TICA Trends & Trade

Only Natural 

Eigentijdse en Fair Trade producten

Only Natural produceert sinds 1983 eigentijdse collecties passend binnen het Fair Trade gedachtengoed. Dit betekent onder andere goede werkomstandigheden voor de maker. De producten zijn veelal handgemaakt van verschillende materialen zoals papier, textiel en metaal. Als import- en exportbedrijf heeft Only Natural een lange historie en kan zij bogen op lange handelsrelaties en ervaren ambachtslieden. Kwaliteit in handwerk en de eerlijke prijs garanderen dan ook unieke cadeaus!

Veelzijdig aanbod

Naast een kleurrijk aanbod notitieboekjes, pennen, kussens, boeddha-beeldjes en verlichting vind je bij de exposant een origineel aanbod papieren hangornamenten. Voor Kerst is een papieren rendier of sneeuwpop wellicht een eyecatcher voor jouw etalage. Of zijn de kleurrijke stervormige papieren lampenkappen de perfecte aanvulling op jouw collectie?

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp