RID BV - Exposant bij TICA Trends & Trade
RID BV - Exposant bij TICA Trends & Trade

Westers Wholesale

Onderscheidende artikelen inkopen

Westerhuijs Wholesale is een leverancier van onderscheidende artikelen voor gebruik in en rond de keuken, woonkamer en badkamer. Voor de productie wordt samengewerkt met gerenommeerde fabrikanten in diverse landen. Bij deze exposant ben je aan het juiste adres voor het uitbreiden van je keuken, badkamer of voor woondecoratie. Je vindt hier alles om jouw unieke collectie samen te stellen of je stylingsproject de finishing touch te geven, die het nodig heeft.

Deze exposant vind je in TICA Aalsmeer en TICA Venlo.

Westerhuijs Wholesale inkopen bij TICA Trends & Trade

De musthaves van deze en vele andere exposanten ontdek je bij B2B inkoopcentrum TICA Trends & Trade. In de ruime cash & carry’s hebben meer dan 300 exposanten hun eigen shop-in-shop waar jij 7 dagen per week kunt inkopen. Bij TICA Trends & Trade heb je geen minimale afname of besteding en reken je af bij een centrale kassa. Meld je nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.