Evenementen

Workshops, lezingen en meer

TICA organiseert het hele jaar door inspiratievolle evenementen voor TICA-members en exposanten, speciaal gericht op de ondernemer. Doe waardevolle kennis op tijdens één van onze workshops, lezingen en masterclasses gegeven door vak experts, breid jouw netwerk uit op een gezellige netwerkborrel, doe mee aan onze winactie of maak jouw inkoopdag compleet met een feestelijk ontbijt. Bekijk de evenementenkalender van 2024 en meld je aan!

Bekijk hoe TICA-members onze evenementen ervaren

Annemieke van Duijn

Annemieke van Duijn – Eigenaresse MA’s Atelier Conceptstore

TICA-member

“We hebben onlangs een interessante lezing bij TICA gevolgd. Fijn dit te kunnen combineren met onze inkopen én om gelijkgestemden te ontmoeten. Als ondernemer heb je af en toe een klankbord nodig, moet je uit je bubbel stappen, je laten inspireren en horen wat er in de markt speelt.”

Esmee Kroezen – Eigenaresse Esmee Idee

TICA-member

“Omdat ik niet naar Milaan ben geweest heb ik de lezing Seen in Milan bijgewoond. Wat een inspirerende lezing! Het geheel was verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes en het was een goed moment om te netwerken met collega-ondernemers. Daarna heb ik meteen inkopen gedaan, waardoor het naast inspirerend ook nog eens praktisch was.”

Nog geen TICA-member?

Meld je aan en profiteer als TICA-member van vele inkoopvoordelen en gratis workshops!