kleding groothandel

WAUW Fashion

Tassen, kleding en accessoires inkopen

WAUW Fashion is een fashion groothandel met leren tassen en modeaccessoires. Deze leverancier streeft ernaar om producten te ontwerpen die naast functioneel ook stylish zijn. Gemaakt van goede kwaliteit en niet te vergeten, gemaakt met liefde. WAUW staat voor betaalbare producten van goede kwaliteit. Het assortiment bestaat uit kleding leren tassen, sieraden & must haves.

Deze exposant werkt ieder jaar hard om naar hun prachtige collectie leren tassen ook een trend zomer collectie uit te brengen. Daarnaast brengen ze elk jaar weer een prachtige kleurrijke zijde collectie uit, denk aan jurken, rokken & kimono´s. De basis collectie wordt ieder seizoen weer aangevuld met nieuwe modellen, kleuren & materialen.

Kbas

Elke zomer heeft deze exposant een grote collectie van het spaanse merk Kbas in hun assortiment. Denk aan manden en tassen van riet, canvas, jute en strand tunieken.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp