Folie à Trois
Folie à Trois

Folie à Trois

Een wereld van elegantie

Folie à Trois – een wereld van elegantie, speciaal ontworpen door vrouwen voor vrouwen. De sieraden zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerd duurzaam sterling zilver en roestvrij staal, verfraaid met een weelderige 3 micron laag van 14k goud. Hierdoor zijn de creaties niet alleen prachtig, maar ook veerkrachtig – bestand tegen tijd en elementen, waterbestendig en hypoallergeen.

Maar ze bieden meer dan alleen sieraden. Folie à Trois begrijpt dat accessoires de magie toevoegen aan elke outfit, daarom presenteren ze een veelzijdige verzameling telefoonkabels die zowel stijlvol als functioneel zijn, sieradendoosjes om kostbaarheden te koesteren, en een betoverende reeks haaraccessoires.

Bij Folie à Trois gaat het niet alleen om producten; het gaat om partnerschap. Met concurrerende prijs-kwaliteitverhoudingen, gezonde marges en scherpe in- en verkoopprijzen bieden ze een solide basis voor samenwerking. De ervaring spreekt voor zich – ze garanderen niet alleen kwaliteit, maar ook een vlotte doorverkoop.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp