Hoogendam Interiors

‘by Mooss’ van Hoogendam Interiors inkopen bij TICA

Onder het label ‘by Mooss’ biedt Hoogendam Interiors een breed assortiment lifestyle- en woonaccessoires. Landelijk, stoer, tijdloos en vooral authentiek en handmade is het rijke aanbod met een herkomst uit diverse landen in Azië en Europa.

Uniek en originele kleinmeubelen inkopen van Hoogendam Interiors

Van kasten, tafels, banken, kruk- en poefjes tot lampen, broodplanken, schalen, windlichten, fotolijsten en nog veel meer. Al 25 jaar weet Hoogendam Interiors de meest unieke, originele, maar ook functionele kleinmeubelen en woonaccessoires naar Nederland te halen.

Hoogendam Interiors inkopen bij TICA

Je shopt de by Moos collectie van Hoogendam Interiors bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Deze exposant heeft een ruime stand in Aalsmeer waar hij zijn prachtige collectie woonaccessoires presenteert. Ontdek de collectie van deze en de meer dan 180 andere exposanten in de cash & carry. Elke exposant heeft zijn eigen shop in shop waar ze hun collectie home, gift, garden, food, fashion en lifestyleartikelen presenteren. Meld je nu aan als klant.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp