TICA Trends & Trade_Exposant_Delise Cosmetics
TICA Trends & Trade_Exposant_Delise Cosmetics

Delise Cosmetics

Professionele schoonheidsproducten

Elise en Delphine Dewinter, twee zussen uit Waregem, hebben sinds 2015 de groothandelzaak ‘Delise Cosmetics’ opgericht. Het aanbod van Delise Cosmetics is geleidelijk uitgebreid met andere skincare-merken die elk een specifiek doel nastreven. Klanten kunnen bij Delise Cosmetics terecht voor professionele schoonheidsproducten, behandelingen en apparaten. Het internationale assortiment van hoogwaardige merken en het professionele team staan garant voor een uitgebreide en gevarieerde product selectie die voortdurend wordt vernieuwd.

CARL&SON is een Scandinavisch merk van huidverzorgingsproducten voor mannen, ontwikkeld voor de moderne man en eenvoudig in gebruik. De producten dragen bij aan een verzorgde uitstraling en een stralende start van de dag. Ze worden veganistisch en diervriendelijk geproduceerd, vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en microplastics. De productontwikkeling vindt plaats in Zweden en is gebaseerd op het Scandinavische weer en de drukke levensstijl waarmee mannen dagelijks te maken hebben. Alle producten van Carl&Son krijgen namen die hun functie beschrijven, zoals de Spot Fighter, in tegenstelling tot de meer bekende namen in vrouwencosmetica, zoals concealer.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp