meubilair groothandel
zenza

Zenza B.V.

Groothandel in homeaccessoires

Handwerk staat centraal bij Zenza en het samenwerken met ambachtslieden is waar hun hart ligt. Wanneer ze de collecties samenstellen, vragen ze zich altijd af of een product bezieling toevoegt aan een ruimte. Zenza zoekt altijd naar manieren om van een huis een thuis te maken. Dat gaat over een aangenaam gevoel, begrijpen hoe je de juiste sfeer kunt creëren en -in ons geval- vooral de kunst van het spelen met licht. Daar draait het allemaal om bij Zenza en daarvan gaat hun hart sneller kloppen!

Ze geloven in de kracht van juiste intenties en daarom werken ze op een ethisch verantwoorde manier samen met hun ambachtslieden. Zenza’s eigen fabriek in Egypte biedt veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon aan hun werknemers. Het is belangrijk dat zij samen met Zenza zich kunnen ontwikkelen en groeien. Zenza biedt de werknemers bijvoorbeeld micro-kredieten aan waardoor ze eigenaar van hun workshop kunnen worden en zo zelfstandig en onafhankelijk kunnen zijn. Ze vernieuwen samen met hen, maar houden toch het traditionele handwerk in ere met hun producten. Er hebben zoveel creatieve minds en handige handen samengewerkt aan de Zenza collectie, dat het een mooi eerbetoon aan handwerk is geworden!

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Registreer als TICA-klant Bestel via TICA x Orderchamp