Rustik Lys - Exposant - TICA Trends & Trade
Rustik Lys

Rustik Lys

Kaarsen

Als candle lovers pur sang creëert Rustik Lys echte eye-catchers. De puntjes op de i van je interieur maar ook het perfect cadeau voor jezelf of om te geven. Kaarsen blijven vernieuwen is wat deze exposant drijft, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. En altijd in de herkenbare frisse en luchtige Rustik Lys sfeer.  

Liefdevol, eerlijk en veelal ambachtelijk worden de kaarsen gemaakt 

De fabrieken waarmee Rustyk Lys werkt staan allemaal in Europa en kennen ze door de jarenlange samenwerkingen door en door. Ze nemen hun vak heel serieus en dat zie je terug in de kwaliteit van de kaarsen. Alleen de allerbeste grondstoffen, van Europese bodem, worden gebruikt. Rustik Lys kaarsen voldoen uiteraard aan alle wettelijke keurmerken maar wist je dat ze vaak nog veel schoner zijn dan wettelijk verplicht? Ook het milieu staat hoog op de agenda, zo zijn de fabrieken dagelijks bezig met het verkleinen van hun ecologische voetprint.  Zo weet je zeker dat je zorgeloos kan genieten. Licht uit, kaars aan! 

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.