Rustik Lys - Exposant - TICA Trends & Trade
Rustik Lys

Rustik Lys

Kaarsen

Als candle lovers pur sang creëert Rustik Lys echte eye-catchers. De puntjes op de i van je interieur maar ook het perfect cadeau voor jezelf of om te geven. Kaarsen blijven vernieuwen is wat deze exposant drijft, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. En altijd in de herkenbare frisse en luchtige Rustik Lys sfeer.  

Liefdevol, eerlijk en veelal ambachtelijk worden de kaarsen gemaakt 

De fabrieken waarmee Rustyk Lys werkt staan allemaal in Europa en kennen ze door de jarenlange samenwerkingen door en door. Ze nemen hun vak heel serieus en dat zie je terug in de kwaliteit van de kaarsen. Alleen de allerbeste grondstoffen, van Europese bodem, worden gebruikt. Rustik Lys kaarsen voldoen uiteraard aan alle wettelijke keurmerken maar wist je dat ze vaak nog veel schoner zijn dan wettelijk verplicht? Ook het milieu staat hoog op de agenda, zo zijn de fabrieken dagelijks bezig met het verkleinen van hun ecologische voetprint.  Zo weet je zeker dat je zorgeloos kan genieten. Licht uit, kaars aan! 

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp