decadence-nederland-b-v - Exposant - TICA Trends & Trade

Décadence

Unieke stationery

Mocht je op zoek zijn naar écht unieke items, dan ben je bij Décadence aan het juiste adres! Als voorloper op de nieuwste trends zorgt Décadence altijd voor een verassend assortiment. Je vindt bij Décadence de leukste stationery items, giftbooks, wens- en postkaarten en kalenders. Ben je benieuwd naar deze trendy en unieke items? neem dan snel een kijkje in de stand van deze exposant bij TICA Trends & Trade.

Décadence inkopen bij TICA Trends & Trade

Décadence is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp