Broste - Exposant TICA Trends & Trade
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Het echte Scandinavische wonen 

Broste Copenhagen is een Deens interieurmerk met als thuisbasis Kopenhagen. Sinds 1955 creëren zij The nordic way of life. Met daarbij altijd de natuur en Scandinavische tradities als inspiratiebron voor hun tweejaarlijkse collecties. Broste Copenhagen is er voor elke ruimte in huis. Zo bevatten de collecties o.a. banken, kleinmeubilair, lampen, spiegels, servies, decoratie en textiel. Je kan daarbij rekenen op kwalitatieve producten die met hun tijdloze ontwerp jarenlang je favoriet zullen blijven. 

That is reliability! 

Alle producten van Broste Copenhagen worden gemaakt met respect voor mens en milieu. Deze exposant is dan ook trots dat ze het Nordic Ecolabel mogen toepassen, het label dat hoort bij de meest milieuvriendelijke producten en diensten. Ook heeft een deel van het textiel van Broste het GOTS-keurmerk, dit keurmerk geeft aan dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt tijdens de productie. Daarnaast handelt het merk vanuit de UN’s ten Global Compact, dat de rechten van werknemers behartigt, het milieu beschermt en corruptie tegengaat overal ter wereld.  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp