Restaurants

Even helemaal tot rust komen tijdens een inkoopdag bij een van onze vestigingen? Bezoek dan onze restaurants in de cash & carry centra en geniet van een verse lunch, warme maaltijd of een kop koffie met een heerlijke versnapering. Liever een korte stop? Bezoek dan onze &GO corners bij de uitgang van de cash & carry’s.

De restaurants zijn enkel toegankelijk voor klanten en exposanten van TICA Trends & Trade.

restaurant

Restaurant Aalsmeer

In het restaurant in Aalsmeer staan we 7 dagen per week voor je klaar met heerlijke huisgemaakte gerechten. Deze gerechten worden dagelijks vers voor jou bereid met lokale producten.  

Menu  

Ons menu bestaat uit een vaste selectie broodjes, snacks, dranken en zoetigheden. Dit wordt afgewisseld met een wisselend aanbod soepen, maaltijdsalades, sandwiches, sappen en warme gerechten (handig tijdens de koopavond). Liever je eigen gerecht samenstellen? Maak dan gebruik van onze uitgebreide saladebar met wisselde gerechten of stel je eigen yoghurtbowl samen in onze yoghurtbar. 

Tip: Probeer eens ons huisgemaakte bananenbrood, een echte bestseller! 

restaurant

Restaurant Venlo

Halverwege je inkooproute vind je op de bovenverdieping in Venlo ons restaurant, hier staan we 7 dagen per week voor je klaar met heerlijke verse, huisgemaakte gerechten. Neem binnen plaats in het restaurant of maak met warm weer gebruik van ons buitenterras.  

Menu 

Ons menu bestaat uit een vaste selectie warme maaltijden, verse broodjes, snacks, dranken en zoetigheden. Dit wordt afgewisseld met een wisselend aanbod soepen, sandwiches, sappen en warme gerechten. Ontdek ook onze heerlijke street food items zoals loaded fries, de warme keuken is de gehele dag beschikbaar.   

Koffiecorner Aalsmeer

Toe aan een korte stop tijdens het inkopen? Ontdek de koffiecorner in de groene hal en geniet van ons speciale koffieassortiment en zoete lekkernijen. De corner bevind zich halverwege je shoppingroute.

Menu

In de koffiecorner verrassen wij jou met een uitgebreid assortiment speciale koffie en thee soorten. Zo kan je kiezen voor verschillende siropen en zijn er verschillende soorten lattes beschikbaar zoals een dirty chai of matcha latte. Daarnaast kan je genieten van een selectie heerlijke zoete lekkernijen voor bij de koffie zoals taarten, muffins en koeken. Maar ook smoothies en ijs in de zomer mogen niet ontbreken in de gezellige corner in de groene hal.

*Voor maaltijden kun je terecht op de eerste verdieping.  

&GO shop Venlo en Aalsmeer

Bij onze locaties vind je een &GO shop aan de voorzijde van de cash & carry, hier kun je gemakkelijk met behulp van het zelfscan principe jouw dranken en versnaperingen halen. Rond lunchtijd zullen er ook verschillende broodjes beschikbaar zijn. De koffie en thee in de &GO Shop zijn ter introductie tijdelijk gratis verkrijgbaar.  

Menu  

Het menu in de &GO Shop bestaat uit warme dranken, gekoelde dranken in petflessen, zoetigheden en huisgemaakte koeken, muffins en broodjes en meer lekkers voor onderweg. Pak de items die je graag zou willen hebben en reken dit gemakkelijk zelf af met behulp van het zelfscanprincipe. Op deze manier hoef je nooit meer lang te wachten en heb je altijd iets lekkers voor onderweg binnen handbereik.