Zuiver

Authentiek design

‘Zuiver’ staat voor fris, puur en authentiek design voor iedereen, maar niet zomaar iedereen. Zuiver is in 2011 gestart en is gevestigd in Westzaan, een klein dorpje ten noordwesten van Amsterdam. Ze geloven dat creativiteit de wereld comfortabeler maakt en een wereld creëert die we ons nooit hadden voorgesteld. Maar de belangrijkste plek van allemaal zal altijd thuis zijn. Jouw toevluchtsoord waar je tot rust kan komen en helemaal jezelf kan zijn. Tomorrow’s designs for today’s interiors.

Collectie 

Ontdek de prachtige collectie woondecoratie, waar comfort en stijl samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een vleugje elegantie of een moderne uitstraling voor je interieur, Zuiver heeft alles wat je nodig hebt. De collectie omvat een scala aan hoogwaardige producten, waaronder kussens, spiegels, lampen, klokken, kandelaars en nog veel meer.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp