TICA-TrendsTrade-inkoopcentrum-wholesale-b2b-inkopen-favicon

Kolony

Interieurgroothandel Kolony is een eigenzinnig merk met een brede collectie woonaccessoires. Het merk Kolony is uniek en onderscheidend, dit komt door de onafhankelijkheid van het merkDoor deze onafhankelijkheid kunnen ze hun eigen hand leggen aan de trends en artikelen en krijgt het product de unieke Kolony uitstraling’Dus bent u al een tijd op zoek naar dat ene speciale item? Dan bent u bij Kolony aan het juiste adres.

Interieur en woonaccessoires inkopen bij Kolony

Kolony heeft een bredeunieke collectie woonaccessoires. Je kan bij Kolony terecht voor zowel Inspiratie als een uitgebreide collectie artikelen. De collectie bestaat uit: haakjes en knopjes, kleinmeubelen, klokken, kunstbloemen en planten, manden, seasonal items, servies, sfeerartikelen, spiegels, textiel, trays en dienbladen, vazen en potten, verlichting, wanddecoratie en vintage items. Genoeg om uit te kiezen!

Kolony inkopen bij TICA Trends & Trade

Interieurgroothandel Kolony is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.