TICA Trends & Trade - Exposant - kolony

Kolony

Interieurgroothandel Kolony is een eigenzinnig merk met een brede collectie woonaccessoires. Het merk Kolony is uniek en onderscheidend, dit komt door de onafhankelijkheid van het merkDoor deze onafhankelijkheid kunnen ze hun eigen hand leggen aan de trends en artikelen en krijgt het product de unieke Kolony uitstraling’Dus bent u al een tijd op zoek naar dat ene speciale item? Dan bent u bij Kolony aan het juiste adres.

Interieur en woonaccessoires 

Kolony heeft een bredeunieke collectie woonaccessoires. Je kan bij ze terecht voor zowel inspiratie als een uitgebreide collectie artikelen. De collectie bestaat uit: haakjes en knopjes, kleinmeubelen, klokken, kunstbloemen en planten, manden, seasonal items, servies, sfeerartikelen, spiegels, textiel, trays en dienbladen, vazen en potten, verlichting, wanddecoratie en vintage items. Genoeg om uit te kiezen!

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.