TICA Trends & Trade_Exposant_Kolony

Kolony

Interieurgroothandel Kolony 

Kolony is een eigenzinnig merk met een brede collectie woonaccessoires. Het merk Kolony is uniek en onderscheidend, dit komt door de onafhankelijkheid van het merkDoor deze onafhankelijkheid kunnen ze hun eigen hand leggen aan de trends en artikelen en krijgt het product de unieke Kolony uitstraling’Dus bent u al een tijd op zoek naar dat ene speciale item? Dan bent u bij Kolony aan het juiste adres.

Interieur en woonaccessoires 

Kolony heeft een bredeunieke collectie woonaccessoires. Je kan bij ze terecht voor zowel inspiratie als een uitgebreide collectie artikelen. De collectie bestaat uit: haakjes en knopjes, kleinmeubelen, klokken, kunstbloemen en planten, manden, seasonal items, servies, sfeerartikelen, spiegels, textiel, trays en dienbladen, vazen en potten, verlichting, wanddecoratie en vintage items. Genoeg om uit te kiezen!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp