TICA Trends & Trade_Exposant_Cotton Ball Light

Cotton Ball Ligths B.V.

Gezelligheid met Cotton Ball Lights

Met de lichtslingers van Cotton Ball Lights geef je kleur aan iedere ruimte. De lichtslingers zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. De juiste kleur of kleurencombinatie er niet tussen? Dat is geen probleem, je kunt je eigen lichtslinger samenstellen waarbij je bepaalt welke kleuren gebruikt worden.

LEDR is hét merk voor stoere, natuurlijke woonaccessoires. Ze ontwerpen (kleine) woonaccessoires die een groot verschil in elk interieur maken! Heb jij een ruimte in gedachte die wel wat extra’s kan gebruiken? Met de Kraft Paper Rollers, letterborden, boeklampen en patio verlichting van LEDR is dit zo gedaan.

Cotton Ball Lights en LEDR inkopen bij TICA

Cotton Ball Lights is een van de meer dan 180 exposanten bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Deze exposant onderscheidt zich met hun prachtige, uitgebreide collectie verlichting en decoratie. Bezoek de cash & carry van maar liefst 20.000 m2 vol inkoopplezier en profiteer van de vele inkoopvoordelen.  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp