My Paperstation

Voor mens en omgeving

Bij My Paperstation houden ze van papier, natuurlijke materialen èn van mensen, hen complimenteren, bemoedigen, een glimlach op hun gezicht bezorgen en hoe leuk is het om dit via een kaartje, cadeautje of kleine attentie te doen.

Al hun producten worden met zorg ontworpen, gemaakt en bedacht. Ze hanteren een kleine voorraad waardoor ze de collectie regelmatig vernieuwen. Voor de productie werken ze ook samen met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt daarnaast worden de meeste producten in Nederland geproduceerd.

My Paperstation is een klein label met een groot hart voor mens en omgeving.

My Paperstation inkopen bij TICA Trends & Trade

My Paperstation is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!