H&H Collections

Dierfiguren en vrolijke tuinstekers- inkopen van H&H Collections

H&H Collections is een groothandel in huis- en tuindecoratie. De collectie bestaat voor een groot deel uit beelden van levensecht lijkende dierfiguren, boeddha’s, engelen en een divers assortiment betonnen tuinbeelden. Tevens bieden zij een wisselend assortiment met leuke vrolijke tuindecoratie.

H&H Collections inkopen bij TICA Trends & Trade

H&H Collections is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!