TTP Concepts

Verschillende mooie merken inkopen

Voor iedereen die houdt van mooie merken voor in en om het huis is TTP Concepts dé bron van inspiratie voor retailend en ondernemend Nederland. Deze exposant houdt de trends nauwlettend in de gaten en past zijn merkenportefeuille daar continu op aan. Ze hebben de mooiste merken op het gebied van organisen, koken, bakken & braden, tafelen, kids, design, to go, koffie & thee en BBQ & Outdoor. Daarnaast besteedt TTP veel aandacht aan verantwoord ondernemen en vind je op de stand veel artikelen die bijdragen aan een beter milieu.

TTP Concepts inkopen bij TICA

Je shopt de prachtige collecties van de exposant TTP Concepts bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Deze exposant heeft meerdere stands in de cash & carry van TICA tot hun beschikking waar ze verschillende toffe merken presenteren. Van producten in de categorie koken en tafelen tot te gekke giftartikelen, je vindt het allemaal bij TTP. Naast deze exposant vind je meer dan 180 andere exposanten in de cash & carry van maar liefst 20.000m2. Meld je aan als klant en ontdek de vele inkoopvoordelen.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp