TICA Trends & Trade - Exposant - Bold Monkey

Bold Monkey

Designmeubels voor iedereen

Bold Monkey, betaalbare designmeubels voor iedereen die zich jong voelt. Ze zien zichzelf graag als extravagant, leuk en met net even wat extra’s. Liefhebbers van design die altijd gaan voor uniek in plaats van uniform. Ze ontwerpen niet alleen banken, stoelen en tafels – we willen ook conversation starters ontwerpen. Het soort stukken dat beslist de aandacht trekt zodra je gasten binnenkomen. Je kunt Bold Monkey dus zien als de maximalisten van de interieurwereld. More is more, baby!

Bold Monkey inkopen bij TICA Trends & Trade

Bold Monkey is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp