trendstrade-trendsentrade-trendsandtrade-venlo-inkoopcentrum-b2b-exposanten-assortiment-collecties-fidrio

Fidrio 

Geblazen glaswerk en trendy vazen

De collectie van Fidrio bestaat uit traditioneel, in houten mallen geblazen, glaswerk. Het glaswerk onderscheidt zich in kwaliteit, wat blijkt uit dik glas en tijdloos design. Mooie vormen, heldere kleuren en unieke prints zijn kenmerkend voor de collectie van Fidrio.

Fidrio voert onder andere het vooraanstaande merk Serax. Het Belgische interieurlabel Serax staat voor toegankelijk, kwalitatief hoogwaardig en functioneel design met origineel glaswerk, elegante serviezen en sfeervolle objecten. De ontwerpen van verschillende designers zorgen voor een opvallende collectie waarbij altijd een vernieuwde en toegankelijke collectie wordt samengesteld. De bijzondere keuze voor bepaalde materialen zorgt voor unieke producten die een universeel en tijdloos karakter uitademen. Geen klassieke ontwerpen, maar verrassende vormen en materialen, dat is de basis voor de collectie van Serax!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp