Kersten

Woonaccessoires inkopen  

Kersten BV is een internationaal opererende groothandel in trendy woonaccessoires. Het is een familiebedrijf en is ooit in 1969 begonnen met fotolijstjes. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een uiteenlopend assortiment van ruim 9000 woondecoratie items. Van klassiek tot zeer trendy en hip. Bij deze exposant vind je producten in maar liefst achttien thema’s voor elke woonsmaak. De familie achter het bedrijf haalt hun inspiratie uit alle hoeken van de wereld en heeft een neus voor het spotten van trends, een eksteroog voor mooie dingen en eigen creativiteit in productontwikkeling. Met deze kwaliteiten zetten ze elk half jaar weer een nieuwe onderscheidende collectie neer, inspelend op de trends van het volgende seizoen.

Kersten BV kan dan ook met trots zeggen dat ze door hun neus voor trend, eigen ontwerpen, gericht inkopen en het aanhouden van voorraden uitgegroeid zijn tot een van de grootste trendsettende internationale leveranciers in woonaccessoires voor B2B. 

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp