elzet gifts & deco vazen
trendstrade-trendsentrade-trendsandtrade-venlo-inkoopcentrum-b2b-exposanten-assortiment-collecties-Elzet

Elzet Gifts & Living

Cadeaus en woondecoratie

Elzet Import/Export uit Haarlem brengt sinds kort een eigen merk op de markt: Elzet Gifts & Living. De exposant is gespecialiseerd in de import en export van een breed scala aan woonaccessoires en meubelen. Met het nieuwe merk kan Elzet nu een meerwaarde bieden voor de winkelier en tegelijkertijd de consument een herkenbaar en kwalitatief hoogwaardig product aanbieden.

Wat Elzet onderscheidt van andere importeurs in de branche is de scherpe prijs-kwaliteitverhouding van hun assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit kroonluchters, aluminium decoratie, klein meubelen, serviezen, kandelaren, glaswerk en potterie. De producten zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe uit, waardoor ze een echte toevoeging zijn voor elk interieur.

Elzet werkt alleen samen met partners die voldoen aan hun hoge kwaliteitsnormen en de productieprocessen nauwkeurig in de gaten houden. Zo kunnen ze er zeker van zijn dat de producten die zij aanbieden aan hun klanten voldoen aan de verwachtingen en van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp