TICA Trends & Trade - Exposant - Gorillz

Gorillz

Functionele en moderne woonaccessoires

Gorillz is een innovatief en stijlvol merk dat zich richt op het creëren van functionele en moderne woonaccessoires. Hun missie is om het dagelijks leven van mensen te verbeteren door het bieden van hoogwaardige producten met een uniek design. Met oog voor detail en gebruik van kwaliteitsmaterialen streven ze ernaar om producten te ontwikkelen die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Een leuk weetje over Gorillz is dat al hun producten met veel zorg en aandacht worden ontworpen en vervaardigd. Ze hechten niet alleen waarde aan functionaliteit en esthetiek, maar ook aan duurzaamheid. Bij Gorillz streven ze ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom maken ze gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen die lang meegaan en eenvoudig te recyclen zijn.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!