Babykleding inkopen bij Trends & Trade

Rex London

Cadeau-artikelen en homedecoratie 

Ben jij op zoek naar onderscheidend aanbod voor jouw collectie? Breng dan een bezoekje aan de stand van groothandel Rex London bij TICA. Na een rondje door de stand van groothandel Rex heb jij gegarandeerd de leukste cadeau-artikelen en homedecoratie gevonden! Net een beetje anders, speels en ontzettend vrolijk; dat typeert het assortiment van Rex London!

Voor jong en oud

Met de moderne, retro en vintage collecties voor jong én oud vind je bij groothandel Rex London altijd de leukste aanvullingen voor jouw onderneming. Groothandel Rex London biedt een breed assortiment met originele en trendy cadeaus voor kinderen en volwassenen, evenals een unieke collectie woonaccessoires en seizoensartikelen. Het ontwerpteam van groothandel Rex London werkt constant aan het creëren van nieuwe kleurrijke en speelse prints en patronen om de producten eruit te laten springen. Deze producten zijn door het eigen ontwerpteam gemaakt óf ze zijn liefdevol gekozen door hun getalenteerde ontwerp- en inkoopteams.

Breed assortiment aan gifts en accessoires voor huis en tuin

In het assortiment van groothandel Rex London vind je een divers aanbod. Kies bijvoorbeeld voor de originele Jumbo-opbergtas, de collectie lunchzakken en boodschappentassen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Niet alleen duurzaam maar ook opvouwbaar. Of ga voor de leukste paraplu’s, lieve nachtlampjes, thermosflessen, bamboe bordjes en ander tafelgerei zoals kinderbestekjes en lunchboxen, speelgoed, koffertjes, giftcards, tassen en nog veel meer.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.