TICA Trends & Trade - Exposant - Logo_easylife

Easy Life SRL

Servies Groothandel Easy Life

Servies Groothandel Easy Life heeft kopjes en schoteltjes met kleurrijke motieven, servies met een chique uitstraling en kookaccessoires in het assortiment. De collectie bestaat uit huishoudelijke producten voor dagelijks en praktisch gebruik, alle artikelen hebben een authentieke look en feel. Zo vind je een groot assortiment servies, dienbladen en servetten terug in het aanbod van Easy Life.

Easy Life inkopen bij TICA Trends & Trade 

Easy Life is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online bestellen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp