TICA Trends & Trade - Exposant - Eurolight
TICA Trends & Trade - Exposant - Eurolight2

Eurolight Living

Zijden bloemen, potten & led-kaarsen

Eurolight Living is een groothandel die gespecialiseerd is in LED kaarsen, potten en zijden bloemen. Het assortiment van het bedrijf verandert voortdurend en is altijd up-to-date met de nieuwste trends. Het bedrijf is al 30 jaar actief en wordt geleid door Nancy Ilcken, die onder haar eigen merk, By Nance, prachtige zijden bloemen, bijpassende potten en vazen verkoopt. Naast losse bloemen en takken biedt ze ook schitterende boeketten aan, die inspelen op de huidige trend van design en duurzaamheid.

Eurolight Living biedt niet alleen kant-en-klare zijden bloemen aan, maar ook maatwerk voor klanten die hun eigen duurzame en onderhoudsvrije boeketten willen samenstellen. Deze boeketten zijn ideaal voor restaurants, hotels, beautysalons, sauna’s en evenementen. Bovendien zijn de led-kaarsen een veilige en duurzame oplossing voor binnen en buiten.

Boeketten

De boeketten van Eurolight Living zijn duurzaam, milieuvriendelijk en nauwelijks van echt te onderscheiden. Met deze boeketten kan een exclusieve sfeer worden gecreëerd die is afgestemd op het seizoen. Voor een eenmalige uitgave kunnen klanten jarenlang genieten van deze prachtige bloemen.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp