TICA Trends & Trade - Exposant – Fair by Gaya (1)

Fair by Gaya

Avontuurlijke interieurs

‘Gaya’ betekent stijl in het Indonesisch. Dit vertalen ze naar unieke items en ongewone dingen. De producten van Fair by Gaya zijn van gerecyclede materialen, eerlijk, fairtrade en altijd met liefde en vakmanschap gemaakt. Alle producten die ze leveren zijn kwaliteitsproducten en handgemaakt door ambachtslieden van alleen natuurlijke materialen.

Fair by Gaya streeft naar het ontwerpen van avontuurlijke interieurs, waarbij kansen worden gecreëerd voor de lokale ambachtslieden. Ze werken samen met hun gemeenschappen om de levensstandaard te verbeteren. Om steeds weer met verrassende producten te komen, werken ze nauw samen met onze agente Lila. Haar Indonesische afkomst zorgt voor heldere communicatie, korte lijntjes en een brede kennis van de markt en cultuur.

Naast alle Indonesische producten, bieden ze ook een ruim assortiment aan wat bestaat uit kerstdecoratie. Dit bevat voornamelijk kerstkabouters in verschillende soorten maten en soorten.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp