Dutch Style B.V. 

Baroque, vintage en brocante interieur artikelen inkopen

Dutch Style is een importeur en groothandel van prachtige home decor producten en accessoires. Het merk hoopt een verschil te maken in de wereld van home & lifestyle met hun passie en liefde voor mooie producten. Het familiebedrijf is dan ook trots op hun collecties die ze voornamelijk zelf ontwerpen. Hun inspiratie voor de collecties halen ze uit het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland. De mix van Franse charme en Oosters vakmanschap geeft de romantische collectie haar typische Engelse sfeer en uitstraling.

De Baroque Collectie

De collectie laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Deze exposant vertegenwoordigt niet alleen producten met de barokstijl, maar ook vintage en brocante gerelateerde interieur artikelen.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp